GoBIZ - Soluții Digitalizare BusinessGoBIZ - Soluții Digitalizare BusinessGoBIZ - Soluții Digitalizare Business

Branding &
Identitate Digitală

Branding &
Identitate Digitală

Conceperea imaginii de brand și definirea indentității online - prin multiple mijloace și resurse.

Web Design,
UX & UI

Web Design,
UX & UI

Alegerea sau conceperea design-ului și a elementelor grafice pentru site-ul de prezentare propus.

Web & App
Code Development

Web & App
Code Development

Dezvoltarea website-ului, instalarea și configurarea soluțiilor propuse.

Marketing &
Sales Plan

Marketing &
Sales Plan

GoBIZ / Dezvoltare WEB / Creare Site de Prezentare

Vrei ca afacerea ta să existe? Te-ai săturat să pierzi clienți în fața concurenței?

      Trezește simțurile vizitatorilor tăi prin strategii și elemente de web design și transformă-i în clienți prin fundamente de marketing și profesionalism!

      Toate acestea îmbinate cu experiența specialiștilor GoBIZ, te vor duce pe culmile succesului!

SERVICII COMPLETE

Crearea unui site înseamnă mai mult decât te aștepți, iar noi știm!

Misiunea noastră este să oferim servicii complete, ca tu să te poți bucura de rezultate!

Analiză Business & Concurență

Desfășurăm un întreg proces de analiză a modelului de business, a nișei și a pieței, astfel putem să-ți oferim calitate în dezvoltare!

Identiate Vizuală & Branding

Ne ocupăm de site-ul tău ca la carte, concepem strategii de brand și identități vizuale unice și excepționale!

Web Development

Lucrăm cu programatori din întreaga lume - pe model freelancering, specialiștii și colaboratorii noștri sunt gata să-ți "codeze" proiectul!

Graphic Content & Copywriting

Punem accent pe conținut de calitate, iar asta oferă un grad ridicat de profesionalism și o poziționare puternică în Google!
1 +
Clienți mulțumiți de site-urile noastre
1 +
Proiecte și site-uri sau aplicații web create cu succes

În continuare nehotărât?

Apelează:
031 306 300

Care sunt avantajele website-urilor de prezentare dezvoltate de GoBIZ?

Ne dorim să livrăm clientului servicii complete și rezultate măsurabile, prin urmare site-urile noastre de prezentare includ o serie de caracteristici și funcționalități care fac ca proiectele dezvoltate la noi să fie de succes!

Consultanță, Tranining & Support ACTIV

Nu te lăsăm în aer, după procesul de creație și dezvoltare, rămânem lângă tine să-ți oferim sprijinul necesar încât produsul achiziționat să-și atingă scopul și obiectivele!

Optimizare Google (SEO)

În procesul de dezvoltare un pas pe care îl luăm în calcul este factorul SEO, prin urmare tot ce dezvoltăm respectă standardele Google. Viteză de încarcare, optimizări tehnice și primele poziții în Google!

Panou de Administrare Modern și Intuitiv

Fiecare site vine însoțit de panou de administrare site și conținut, astfel tu să-ți poți administra și actualiza singur site-ul fără cunoștințe de programare.

Integrare Aplicații & Instrumente de Afaceri

Nivelul de integrabilitate oferit de site-urile dezvoltate de noi este maxim, prin urmare îți putem conecta afacere la diferite instrumente de monitorizare, analitică, contabilitate și scalare(Google, Facebook, CRM-uri, E-Mail Marketing, etc.).

Găzduire, Securitate & Backup

Toate soluțiile propulsate de noi, sunt găzduite în cloud, iar securitatea și integritatea datelor, rămâne în responsabilitatea noastră. Beneficiați și de SSL și căsuțe de email nelimitate.

Funcții & Caracteristici Suplimentare

Vrei mai mult? Îți oferim, formulare de contact interactive, chat-boți care pot prelua cereri nelimitate și non-stop, servicii de live chat, newsletter, blog și orice-ți mai trece prin cap!
Misiunea Viziunea GoBIZ Phiosophy

Să scoatem din anonimat, peste 10.000 de firme, să le creăm o prezență online unică și reprezentativă, dintre acestea să digitalizăm complet 1.000, astfel le ajutăm să fie mai profitabili, dar și mai vizibili în piață.

CONTRIBUIM ACTIV la Digitalizarea României, prin furnizarea de licențe de utilizare a soluțiilor și produselor noastre, benevol, tuturor organizațiilor non-profit. 

Dorim ca în următorii 10 ani, să contribuim la DIGITALIZAREA României prin furnizarea de Servicii și Soluții IT complete, destinate afacerilor care își doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei și se află la începutul acestui proces sau au deja soluții software & IT implementate.

De la Servicii de Web Design & Web Development până la Soluții și Produse SaaS, acompaniate de Servicii de Marketing Digital, soluțiile noastre sunt furnizate de specialiști din întreaga lume.

GoBIZ(s.p.,substantiv propriu) = Știință care se ocupă cu digitalizarea afacerilor românești, prin furnizarea de Soluții și Servicii IT complete.

Scopul nostru este de a le oferi firmelor resursele și cunoștințele digitale necesare pentru a-și optimiza procesele și a-și crește vizibilitatea online și performanța în afaceri.

Suntem pasionați de succesul afacerilor mici și mijlocii și suntem hotărâți să le ajutăm să crească și să aibă succes.

Poveștile clienților

Ne face plăcere să vă prezentăm părerile celor care ne sunt clienți…

Am ajutat afaceri pe mai multe domenii, dezvoltând soluții digitale personalizate pentru modelul lor de business, precum sisteme CRM, Site-uri de Prezentare,
Magazine Online, CMS-uri, Aplicații, Mentenanță și Soluții SaaS  pentru, ca mai apoi să le îmbinăm cu campanii de Marketing Plătit, Email & SMS Marketing.