GoBIZ - Soluții Digitalizare BusinessGoBIZ - Soluții Digitalizare BusinessGoBIZ - Soluții Digitalizare Business

Despre GoBIZ

Despre noi

Suntem mândri să-ți împărtășim toate acestea…

În lumina unei lumi în perpetuă schimbare și în contextul global al tehnologiei avansate, apar oportunități remarcabile pentru a aduce afacerile românești la nivelul următor al succesului și inovației.

În acest peisaj plin de provocări și perspective, ne este onoare să vă prezentăm GoBIZ, o companie care îmbină cu măiestrie arta software-ului, marketingului și tehnologiei informației și comunicațiilor (IT&C).

GoBIZ PREMIUM Partner

Misiunea noastră este una clară și ambițioasă: să asigurăm digitalizarea afacerilor românești, oferind soluții inovatoare și eficiente pentru transformarea lor în entități digitale. Ne angajăm să dezvoltăm și să implementăm tehnologii de vârf, menite să optimizeze procesele de afaceri, să mărească eficiența și să deschidă noi orizonturi pentru succesul dumneavoastră.

Services

We deals with many services to take extra care of your problem solutions.

Business services is a general term that describes work that supports a business but does not produce a tangible commodity. Information technology is important.
Misiunea Viziunea GoBIZ Phiosophy

Să scoatem din anonimat, peste 10.000 de firme, să le creăm o prezență online unică și reprezentativă, dintre acestea să digitalizăm complet 1.000, astfel le ajutăm să fie mai profitabili, dar și mai vizibili în piață.

CONTRIBUIM ACTIV la Digitalizarea României, prin furnizarea de licențe de utilizare a soluțiilor și produselor noastre, benevol, tuturor organizațiilor non-profit. 

Dorim ca în următorii 10 ani, să contribuim la DIGITALIZAREA României prin furnizarea de Servicii și Soluții IT complete, destinate afacerilor care își doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei și se află la începutul acestui proces sau au deja soluții software & IT implementate.

De la Servicii de Web Design & Web Development până la Soluții și Produse SaaS, acompaniate de Servicii de Marketing Digital, soluțiile noastre sunt furnizate de specialiști din întreaga lume.

GoBIZ(s.p.,substantiv propriu) = Știință care se ocupă cu digitalizarea afacerilor românești, prin furnizarea de Soluții și Servicii IT complete.

Scopul nostru este de a le oferi firmelor resursele și cunoștințele digitale necesare pentru a-și optimiza procesele și a-și crește vizibilitatea online și performanța în afaceri.

Suntem pasionați de succesul afacerilor mici și mijlocii și suntem hotărâți să le ajutăm să crească și să aibă succes.

Blog-ul GoBIZ

Ne dorim să împărtășim cu tine mai multe…

Descoperă blog-ul companiei noastre și află din ideile, conceptele și tehnologiile abordate de echipa noastră